FaceBook LinkedIn

Welkom

 

Bijzondere beurspresentaties door Niels Zuijdwijk Standbouw

 

Niels Zuijdwijk Standbouw ontwerpt beursstands op maat

 

Niels Zuijdwijk Standbouw is uw partner voor unieke en in het oog springende beurspresentaties in binnen- en buitenland. In voortdurend overleg met u ontwerpen wij een bijzondere en opvallende beursstand die uw bedrijfsidentiteit goed uitdraagt. Of u nu een kleine of een zeer grote stand nodig heeft: Niels Zuijdwijk Standbouw krijgt het voor elkaar.

 

Ons bedrijf bestaat al 12 jaar en wij brengen 15 jaar ervaring in de sector met ons mee. Wij ontwerpen en bouwen stands die aanspreken, die vervoerbaar én veilig zijn. Wij zijn gespecialiseerd in houtbouw, systeem- en modulebouw behoren bij ons vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden!

 

Niels Zuijdwijk Standbouw kan uw stands wereldwijd verzorgen. Promoot u uw bedrijf elders in Europa, in China of in Amerika, dan kunnen wij u dus zeker van dienst zijn. Onze klanten werken graag met ons dankzij onze grote betrokkenheid en onze toegankelijke service. Bij ons voelt u zich snel thuis. Als klant hoeft u zich geen zorgen te maken over uw beursstand: wij verzorgen alles keurig volgens afspraak!

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Niels Zuijdwijk Standbouw? Neem gerust contact op met Niels Zuijdwijk of Rick de Jong op het telefoonnummer 0172-232712. U kunt ons ook een bericht sturen via info@nielszuijdwijkstandbouw.nl.

 

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur.

Meer dan 10 jaar ervaring!

 

Blok 1

Blok 1

Test Test Test

Blok 2

Blok 2

Test Test Test